Vis fjern-undervisning.no som: Mobil

FAQ - Side: 1

FAQ

Velkommen til Studentum.no sin FAQ angående høyere utdanning. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som vi har fått på vårt forum og vår facebook.


Søk

Tråd
Antall spørsmål


Seneste spørsmål


05 des 2011
Farmasiutdanning som nettstudium
Kan ein studere til å bli provisorfarmasøyt via nettstudier? Eg veit det er eit tidkrevende studie, og lurte på kordan eg skulle angripe ei slik utdanning, mens ein fortsatt går i arbeid.

Svar:

Hei!

Ettersom tittelen provisorfarmasøyt ser ut til å kreve offentlig autorisasjon og godkjenning som "Kvalifisert person" (QP), er det fare for at det kan bli vanskelig å ta hele studiet over nett. Vi anbefaler deg imidlertid å kontakte et av universitetene som tilbyr utdanningen, og høre hvilke muligheter du har.

Vi har gjort et søk på farmasiutdanning for deg! 

Lykke til!

27 nov 2011
Ta opp elektrofag på nett
Hei!
Jeg er en voksen mann på 44 år. I 83/84 tok jeg et år på grunnkurs elektro.
Jeg har nå et ønske om å fullføre denne utdannelsen. Hva er alternativene mine? Helst nettbasert, da jeg er i full jobb.

Svar:

Hei!

Vi fikk opp følgende treff i vår søketjeneste: Ta opp elektrofag som nettstudium.

Anbefaler deg å ta kontakt med skolen som foreslås, og høre om de tilbyr det du er ute etter. Eventuelt kan de kanskje sende deg videre.

Lykke til!

14 nov 2011
Musikkfag som fjernundervisning
Er det mulig å ta musikkfag som fjernundervisning? Er det noen former for oppmøte i forbindelse med fjernundervisning?

Svar:

Hei!

Vi finner ingen konkrete treff på musikkfag og fjernundervisning i vår søkemotor. Dette kan kanskje ha sammenheng med at musikk er et praktisk fag, og derfor vanskelig å kombinere med nettstudier/fjernundervisning.

Du kan imidlertid forsøke å kontakte en av utdanningsinstitusjonene som tilbyr fjernundervisning, og høre om dette også gjelder for musikkutdanningene de har i sitt studieprogram.

Lykke til!