Vis fjern-undervisning.no som: Mobil

Forum for utdanning og studier - Still dine spørsmål om utdanning her

forum for utdanning og studier

Forum for utdanning og studier

På forumet for studier kan du diskutere utdannelser, skoler, studentbosteder, opptak og andre studierelaterte spørsmål med andre fremtidige studenter. Du kan også finne en reisekamerat eller noen å dele leilighet med, både i Norge og i utlandet.

Slik gjør du:

Hvert innlegg granskes manuelt før det vises i forumet

PS: Du kan også sjekke om spørsmålet ditt har blitt stilt tidligere i vår FAQ (ofte stilte spørsmål).


Søk
De siste innleggene:

Svar Tråder
0 Sykepleier 06.03.2016   Rebekka Hei! Jeg har et enkelt spørsmål angående sykepleierutdanning. Kan dere fortelle meg hvilke skoler som tilbyr denne utdanningen på nett? Tusen takk :)
0 Nettstudie sosionom bachelor 20.03.2015   Erika Hei. Vil gjerne i gang med nettstudier sosionomutdannelse bachelor. hvordan går jeg frem? Hvor henvender jeg meg?
1 RE: Student 25.02.2015   Studentum Hei GCB, Det finnes skoler som tilbyr enkeltemner i sykepleie. Jeg anbefaler deg å kontakte skolene direkte for mer informasjon. Lykke til videre!
1 Student 15.12.2014   GCB Hei. jeg lurer på om det er skoler gir mulighet for å ta enkeltfag i sykepleie, for.eksempel i geriatrisk sykepleie og farmakologi? Jeg har selv vært student på sykepleiehøgskole, men har perm...
0 BARNEHAGELÆRER 10.10.2014   Elvisa Sabic Østhus Hei! Jeg lurer på om det er mulig utdanne seg til til BARNEHAGELÆRER via fjernundervisning?Vet det finnes denne type utdanning via nett og samlingsbasert.Er det noen som kan hjelpe meg.på for...