Vis fjern-undervisning.no som: Mobil

Norges Yrkesakademi

Velkommen til Norges Yrkesakademi 

Fagskolen eCademy har fått nytt navn – Norges Yrkesakademi. Betegnelsen «yrkesakademi» illustrerer på en fin måte at Fagskolen skal kombinere praktisk yrkesutdanning med teori på et høyt nivå. Les mer om navnebyttet her.

Norges Yrkesakademi tilbyr nettbaserte studier over hele landet. Fagskoleutdanningene er godkjent av NOKUT (Norsk organ for kvalitet i utdanningen) og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Vi har studiestart to ganger i året – i september og februar, og løpende opptak hele året. Vi har ingen søknadsfrister. Søk når det passer deg!

Kombiner jobb og utdanning

Vår studiemodell baserer seg på fast progresjon og nettsamlinger i vårt virtuelle klasserom en kveld i uka. På nettsamlingene møter du læreren din og klassekameratene dine. Du leser og jobber med oppgaver der du er, når det passer deg. Du kan når som helst søke råd og veiledning hos læreren din. Hos Norges Yrkesakademi er du ikke alene.

Våre deltidsstudier på nett passer perfekt for deg som ønsker å kombinere jobb og studier, driver toppidrett og reiser mye, er hjemme med barn, ønsker en god utdanning uten å måtte flytte, reiser jorda rundt eller ønsker å komme raskt ut i en relevant jobb.

Norges Yrkesakademi tilbyr også korte, praktiske nettkurs. Start når du vil og les i ditt eget tempo!

9 gode grunner til å bli nettstudent ved Norges Yrkesakademi

1. De aller fleste fullfører studiet

Så mange som 75 prosent av studentene våre fullfører sine studier. Hele 90 prosent av studentene våre fullfører sine studier innen Helse og oppvekst.

2. Tett og personlig oppfølging

Både administrasjonen og lærerne ser deg og vil hjelpe deg å lykkes. Våre lærere gir deg tett og personlig oppfølging. Som nettstudent har du alltid mulighet til å kontakte lærer, medstudenter og administrasjonen. Studiene våre har fast progresjon.

3. Ukentlige nettsamlinger

Vi har ukentlige Skype-samlinger på kveldstid. Her møter du en lærer med solid yrkeserfaring og god, faglig kompetanse. Læreren går gjennom fagstoff og oppgaver, og du kan få svar på faglige spørsmål. Får du ikke deltatt på en samling? Du kan når som helst laste ned og spille av opptaket.

4. Deltidsstudent – Kombiner med full jobb

Selv om våre studier har fast progresjon, så er de fleksible. Du kan fint studere hos oss samtidig som du jobber 100 %. Får du ikke deltatt på den ukentlige Skype-samlingen? Last ned og spill av opptaket i etterkant. Som en pekefingerregel kan du regne med å bruke pluss/minus 20 timer pr uke på nettstudier. Tips: Lag ukeplaner med oversikt over alt du skal gjøre; jobb, familie og venner, fritidsaktiviteter OG tid til studiene!

5. Korte, yrkesrettede studier for alle

En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som varer fra ½ til 2 år (fulltid). Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Fagskoleutdanning er et fullverdig alternativ til høyskole- og universitetsutdanning og har en faglig bredde tilsvarende høyskoleutdanning.

6. Egen nettklasse med medstudenter

Som nettstudent får du tilgang til din egen klasse med studenter. Dere starter på studiet samtidig og følger samme progresjon. Det gir grunnlag for et lærerikt miljø. Dere kan drøfte oppgaver og faginnhold – lære av hverandre!

7. Topp moderne verktøy

Som verktøy for nettsamlingene bruker vi Microsoft Skype for Business (tidligere Lync) som gir direkte kontakt mellom deltakerne via nettet med toveis video. Skype for Business består av en rekke muligheter for kommunikasjon og aktivitet.  I videosamtalen vil læreren kunne dele skjermen sin og presentasjoner med deg og resten av klassen. Du kan også delta interaktivt via video, chat eller skjermdeling.

8. Du får fagskolepoeng

Den 1. august 2013 innførte Kunnskapsdepartementet fagskolepoeng for fagskoleutdanning. Det ble gjort for å skape en målbar effekt av utdanningsløpet. 60 fagskolepoeng tilsvarer ett års fulltidsutdanning. Norges Yrkesakademi tilbyr deltidsutdanninger (50 %), ett skoleår hos oss tilsvarer derfor 30 fagskolepoeng. Vi har vektet våre studier med fagskolepoeng. Antall poeng fremkommer i omtalene av studiene.

Den nye fagskolemeldingen som ble fremlagt 2. desember 2016 åpner for at studiepoeng kan være mulig i fremtiden.

9. Få støtte av Lånekassen

Våre nettstudier er offentlig godkjent av NOKUT som fagskoleutdanninger og gir dermed rett til støtte hos Lånekassen. Alle studiene har en studiebelastning på 50 % eller mer og gir 30 fagskolepoeng eller mer.

nettstudier ved norges yrkesakademi


For kontakt eller mer informasjon om Norges Yrkesakademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Norges Yrkesakademi

Utdanninger Sted
Administrativ koordinator Nettstudier
Advokatsekretær - juridisk kontormedarbeider Nettstudier
Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i barnehagen Nettstudier
Barn med særskilte behov Nettstudier
Digital markedsføring Nettstudier
Helseadministrasjonssekretær Nettstudier
Helsekoordinator Nettstudier
Kontormedarbeider Nettstudier
Lønnsmedarbeider Nettstudier
Regnskapsmedarbeider Nettstudier
Skoleadministrasjonssekretær Nettstudier
  • = Studentreportasje finnes

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Norges Yrkesakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Kontaktinformasjon til Norges Yrkesakademi

Norges Yrkesakademi

Sandakerveien 116
0484 Oslo

Studentene setter karakterer

          (4)
Eva Beate   |   16.07.2013
Det er god oppfølging fra lærere og administrajonen. Jeg er godt fornøyd med å ha studert hos eCademy i 2012/13. Og vurderer nå å ta et år til. Anbefaler å ta kontakt med Hege som er studentrådgiver om du lurer på om dette er noe for deg.
          (5)
Trude Euro Viig   |   29.06.2013
Tok et halvt år i fjor og et par kurs i år. Jeg kan formiddle at jeg er imponert over hvor veldrevet eCademy er. Lærerene er dyktige og hjelper til der du må stå fast. Hadde litt angst i starten pga litt lærevansker. Dette kom jeg over betimelig raskt, takket være den støtten jeg fikk av ledelsen. Nå leser jeg så det suser og planlegger starte o...
Vis hele omtalen
          (4)
Anders   |   28.12.2012
Jeg valgte eCademy etter og ha lett rundt på nettet en stund. Min interesse har alltid vært rundt IT og teknologi. Studiet krever at man jobber selvstendig, men igjen er dette noe du har tenkt over og er engasjert i så er ikke dette noe problem. Nettmøte har man 1 gang i uka.

Følg Norges Yrkesakademi på Facebook