Universitet og høgskole

Veilederutdanning

Varighet
1,5 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
1,5 år
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Veilederutdanning

Veilederutdanning

Gestaltveiledning er en altfor god metode til kun å veilede gestaltterapeuter og stadig flere gestaltterapeuter arbeider på ulike fagarenaer som veiledere. 

Veilederutdanningen tar sikte på å dyktiggjøre deg til å veilede andre individuelt og i gruppe, i små og store systemer. 

Veilederutdanningen er godkjent av EAGT.

Gjennomføring

NGIs veilederutdanning gjennomføres over 1,5 år / 3 semestre,  da bestående av 2 samlinger â 2 dager pr. semester, til sammen 6 samlinger â 2 dager.

Programmet er hovedsakelig rettet mot å utvikle ferdigheter som veileder. I undervisningen vil studentene arbeide med situasjoner bl.a. hentet fra egen praksis.

Undervisningen baserer seg på egenstudier i teori, og vil omfatte veiledningsteori og –metode. Det vil være fokus på ulike temaer som en veileder kan stå overfor av etisk, teoretisk og relasjonell karakter. Målet med utdanningen er at veilederen skal kjenne seg skikket til å veilede i ulik terapeutisk sammenheng og innenfor organisasjons- og næringsliv.

Med grunnutdanning, etterutdanning og veilederutdanning fra NGI har du oppfylt 2 av 3 kriterier for å bli sertifisert av NGF som veileder for gestaltterapeuter. For utfyllende kriterier se medlems sidene hos Norsk Gestaltterapeut Forening. 

Med veilederutdanningen kan du også søke om å bli godkjent veileder iGPOfor veiledning av akkrediterte coacher. 

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Sandvika

Opptakskrav/Søknad

Grunnutdanning i gestaltterapi og dokumentasjon av 120 timer videre/etter-utdanning og 12 timer veiledning fra godkjent EAP Accredited Training Institutes. Fem workshops fra NGIs etterutdanningstilbud samt 12 timer veiledning i gruppe dekker kravet.

Norsk Gestaltinstitutt Høyskole
Kjørbokollen 30
1337 Sandvika

Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

Er du interessert i gestaltterapi, coaching og relasjonsledelse? Ta utdanningen din på Norsk Gestaltinstitutt Høyskole! Norsk Gestaltinstitutt AS (NGI) ble etablert i 1986 og har tilbudt utdanning innen gestalt i snart 30 år. Antallet utdanningstilbud har økt i denne perioden,...

Les mer og vis alle utdanninger ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

Highlights